Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Hanneke de Bruyne wint scriptieprijs 2018

Plaatsingsdatum:  

Laatste update: 11-7-2019 13:17

Hanneke de Bruyne heeft de Politieacademie scriptieprijs 2018 gewonnen met haar thesis ‘Omgaan met PTSS, de bijdrage van de teamchef’. Dat werd bekend tijdens de opening van het politieonderwijsjaar op 3 september in Apeldoorn. Hanneke, waarnemend teamchef van Basisteam Achterhoek Oost, schreef haar thesis in het kader van de Master Tactisch Leidinggeven. Ook R. de Jong, Marc Agterbos en Yakup Vurgun waren genomineerd.

Overtuiging

De jury, Peter van Os, Peije de Meij en Pieter Tops, riepen Hanneke ‘met overtuiging’ uit tot winnaar. ‘De scriptie die als beste is geselecteerd bevat:

  • een beknopte en goed te volgen overzicht van de relevante 'body of knowledge';
  • is in zijn gekozen onderzoeksmethode goed te volgen;
  • bevat een heldere vertaling naar de praktijk van een teamchef en;
  • is goed en overzichtelijk opgeschreven.

'Meer kun je van een scriptie niet verwachten’, staat in het juryrapport.

Podium

De Politieacademie scriptieprijs wordt uitgereikt sinds 2015. Met deze prijs bieden we (onderzoeks)talent van de politie en hun onderzoeksresultaten een podium. Dat podium draagt bij aan de doorwerking van hun kennis en inzichten naar de praktijk en het onderwijs. De voordrachten komen uit de politieopleidingen op hbo en wo niveau:

Meer over de scriptieprijs lees je hier

Animatie winnende scriptie

 

 

Filmpjes genomineerden

Op Youtube zijn vijf video's te vinden rondom de scriptieprijs. De vier genomineerden Hanneke de Bruyne, R. de Jong, Marc Agterbos en Yakup Vurgun presenteren zichzelf en hun scripties. In een aparte video geeft Edwin Bakker, sectorhoofd Kennis & Onderzoek aan de Politieacademie, een korte toelichting over de scriptieprijs.

Hieronder is de introductievideo te vinden. Aan het eind van de video kun je een keuze maken voor de video's van de vier genomineerden.

 

 

Je kunt ook naar de afspeellijst 'Scriptieprijs 2018' op YouTube gaan.