Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Test je kennis met de Profchecks

Profchecks is dé serious game om makkelijk en snel je juridische kennis up-to-date te houden, zodat je goed voorbereid de straat op gaat. De Profchecks worden op diverse thema’s en voor verschillende functies ontwikkeld met professionals uit het veld. Er zijn twee varianten: de Profchecks en de Profchecks Challenge.


De Profchecks speel je plaats- en tijdonafhankelijk, zowel thuis als op de werkplek. Enige voorwaarde is dat je inlogt met je extranet account. Heb je nog geen inloggegevens, registreer je dan hier. Registreren kan alleen op jouw werkplek of op de Politieacademie. 

 

ProfchecksBerkenoord3

Speel Profchecks op je computer of tablet. In deze Profchecks doorloop je allerlei verschillende incidenten die zich in een stad afspelen. Weet jij de juiste keuzes te maken en de incidenten goed af te handelen?

Deze game speel je alleen en duurt ongeveer 30 minuten. Je kunt groepen aanmaken om je scores te vergelijken met die van collega’s. Lees de korte Profcheck-instructie en ga direct aan de slag!

Profchecks Challenge

Profcheck ChallengeDe Profchecks Challenge is een korte game met tijdslimiet voor de smartphone. In deze game krijg je steeds 10 vragen. Bijvoorbeeld over thema's als strafvordering, kindermishandeling en HovJ. De Profchecks Challenge speel je alleen of tegen collega’s. Wie verdient de meeste punten in de kortste tijd?

Mis jij nog een onderwerp? Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud of werking van Profchecks en vind je de informatie niet onder 'veel gestelde vragen'? Mail dan naar profchecks@politieacademie.nl.

Profchecks.jpg