Profchecks: onderhoud jouw vakmanschap!

Profchecks is dè serious game om makkelijk en snel je juridische kennis up-to-date te houden, zodat je goed voorbereid bent voor het werk op straat. Profchecks wordt ontwikkeld met professionals uit het veld op diverse thema’s, maar ook voor verschillende functies.


 

Profchecks Challenge

Profcheck Challenge 

De Profchecks Challenge  Dit is een korte snelle game met tijdslimiet die je kan spelen op je smartphone. In deze game krijg je steeds 10 vragen. De Profchecks Challenge speel je alleen of samen (tegen) andere collega’s: wie heeft in de snelste tijd de meeste punten verdiend?

De Profchecks Challenge wordt verder doorontwikkeld.

 


 

ProfchecksBerkenoord3

Heb je iets meer tijd, speel dan een Profchecks op je computer of tablet. In deze Profchecks doorloop je allerlei verschillende incidenten die in een stad afspelen. Weet jij de juiste keuzes te maken en de incidenten goed af te handelen? Deze game speel je alleen (duurt ongeveer 30 minuten). Je kan wel groepen aanmaken om je scores te vergelijken met die van collega’s.


De Profchecks kunnen plaats- en tijdonafhankelijk gespeeld worden, zowel thuis als op de werkplek. Enige voorwaarde is dat je in moet loggen met je account van Kompol.  Heb je nog geen inloggegevens, registreer je dan hier. Registreren kan alleen op jouw werkplek of op de Politieacademie. 

Mis jij nog een onderwerp? Heb je vragen of opmerkingen over de inhoud of werking van Profchecks en vind je de informatie niet onder 'veelgestelde vragen'? Mail dan naar Profchecks@politieacademie.nl.