Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Colofon & Disclaimer

De internetsite van de Politieacademie (www.politieacademie.nl) is een product van Communicatie Politieacademie. De pagina's worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt en beheerd. Kom je onjuistheden tegen of heb je een vraag of opmerking, laat het weten via (088) 6622081 of communicatie@politieacademie.nl.

Disclaimer

De Politieacademie besteedt uiterste zorg aan een zo actuele, toegankelijke, correcte en complete website. Het is echter mogelijk dat een deel van de informatie verouderd, incompleet of onjuist is. Aan de inhoud van deze website kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Daarbij kan de Politieacademie niet aansprakelijk worden gesteld voor de gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie op www.politieacademie.nl.

Links naar externe sites

Het is mogelijk dat via de website van de Politieacademie toegang wordt geboden tot websites en/of informatiebronnen van derden. Deze links zijn als service voor de gebruiker opgenomen. De Politieacademie is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites en kan evenmin aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik van de informatie op deze webpagina's of websites. Ook niet voor de privacybescherming op die pagina’s, of voor de diensten die zij eventueel aanbieden.