Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Poortwachter goederenzorg - hOvJ (e-learning)

Algemeen

De e-learning Poortwachter Goederenzorg - hOvJ gaat over het proces van inbeslagnemen van voorwerpen. De verbalisant neemt voorwerpen in beslag en moet bewuste keuzes maken bij het inbeslagnemen van voorwerpen. De Poortwachter toetst op rechtmatigheid en doelmatigheid van het beslag.

Voor wie

Deze e-learning is bedoeld voor HOvJ's met de rol van Poortwachter.

Opbouw

De e-learning bestaat uit drie modules. De eerste module gaat over het inbeslagnemen en het afstand doen van voorwerpen. In de tweede module wordt aandacht besteed aan de KVI en wordt uitgelegd hoe je een KVI invoert in BVH. Module drie gaat over het proces van inbeslagnemen en wat daar bij komt kijken.  

Resultaat

Na het doorlopen van deze e-learning weet je hoe het proces van inbeslagneming verloopt en hoe je een Kennisgeving Van Inbeslagneming (KVI) opmaakt.

Praktische informatie

Code: 1900171.000
Type: E-learning
Examineringtype: Geen

Studielast totaal: 0 sbu

Duur: < 1 week
Totaalprijs: niet individueel afneembaar

Overige informatie

Deze e-learning wordt aangeboden in de leeromgeving ePol op het politie.local domein. http://leeromgeving-epol.politie.local  

Randvoorwaarden

Voor het volgen van deze e-learning wordt flashplayer 10 aanbevolen.

Algemene instroomeisen

Voor deze e-learning zijn geen expliciete instroomeisen opgesteld.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende kun je via Youforce (Aanvraag Studiefaciliteiten) een aanvraag indienen.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie en geïnteresseerd in een van de basisopleidingen? Kijk dan voor meer informatie op kombijdepolitie.nl of neem contact met op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.