Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Jaarverantwoording Politieacademie 2019

Plaatsingsdatum:  

Laatste update: 9-10-2020 14:14

Ook in 2019 werkte de Politieacademie via onderwijs, kennis en onderzoek aan de versteviging en de vernieuwing van het vakmanschap van de politie. Het was een mooi jaar vol uitdagingen voor de PA. Lees er alles over in de jaarverantwoording Politieacademie 2019. Het schetst een beeld van de inzet en resultaten op hoofdlijnen en gaat in op de belangrijkste onderwerpen van de bedrijfsvoering van de PA.

Uitdagingen & kansen

2019 was het jaar van de uitdagingen, voorzien en soms niet voorzien. Zo hadden we te maken met een grotere instroom van studenten voor het basis politieonderwijs (BPO), konden we meer vakspecialistisch onderwijs ontwikkelen en werden onze hbo opleidingen geaccrediteerd. Maar ook  werd de tweede strategische onderzoekagenda Politie vastgesteld voor periode 2019-2022, werkten we aan flexibel onderwijs en zochten we actief de samenwerking op met verschillende onderwijs-en onderzoeksinstellingen. En natuurlijk was er de serie Dienders, waarbij acht aspiranten in hun eerste turbulente jaar bij de Politieacademie werden gevolgd. De serie kreeg lovende kritieken en had gemiddeld 667.000 kijkers per aflevering.


Meer weten?

Voor de lezers die graag inhoudelijk meer willen weten, is er de volledige jaarverantwoording 2019 .
Voor een meer beknopt inzicht in de uitdagingen en kansen van de Politieacademie in 2019, is er de flyer versie.Trefwoorden jaarplannen