Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Humberto blijkt een snelle leerling

Plaatsingsdatum:  

Laatste update: 9-11-2017 13:57

RTL-presentator Humberto Tan besteedt in zijn televisieprogramma RTL Late Night regelmatig aandacht aan de politie.  In één van de uitzendingen zit politieman Dwight bij hem aan tafel en doet zijn verhaal over een gedicht dat hij samen met jongeren uit de Utrechtse wijk Kanaleneiland maakte. Dat verhaal maakte zo’n indruk op de presentator, dat Dwight hem spontaan uitnodigde om een dienst mee te draaien.

Op 30 augustus was het zover en stapte Humberto in de schoenen van de politieagent en ervaarde zelf de uitdagingen en dilemma’s van het vak. Onder begeleiding van Dwight, Jasmina, Dennis en Jan-Willem trok Humberto het uniform aan en deed hij onder meer de fysieke vaardigheidstoets en leerde hij omgaan met het dienstwapen. Humberto blijkt een snelle leerling. Na een paar keer oefenen is hij klaar voor noodweer samen met Jasmina en IBT-docent Bas.

Op een bankje bij de Politieacademie in Amsterdam vertelt Humberto over zijn eigen ervaring met de politie en wil weten waarom Jasmina  voor de politie koos.

Ontdek in deze film wat Humberto meemaakte.


 

Trefwoorden
Humberto Tan en politieagenten en docenten