Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Crisismanagement Academie: nieuwe naam samenwerkingsverband multidisciplinaire opleidingen IFV/Politieacademie

Plaatsingsdatum:  

Laatste update: 5-4-2017 13:42

Onder de nieuwe naam Crisismanagement Academie gaat het samenwerkingsverband IFV/Politieacademie de komende jaren de multidisciplinaire opleidingsproducten verder uitbouwen. Dit gebeurt in nauwe afstemming met het werkveld: de crisisprofessionals werkzaam bij veiligheidsregio’s en crisispartners. Door stevige samenwerking met de lectoraten zorgt de Crisismanagement Academie voor continue innovatie en vernieuwing.

Crisisbeheersing vindt plaats in een complexe, snel veranderende multidisciplinaire omgeving. Net als bij de crisisbeheersing zelf, staat binnen de Crisismanagement Academie de multidisciplinaire samenwerking centraal. Wij maken de verbinding tussen veiligheidsregio’s en crisispartners. Wij zijn netwerkpartner voor onze klanten en voor de diverse mono-academies binnen het werkveld. Ervaringen en kennis en kunde, bijvoorbeeld vanuit onderzoek van de lectoraten, nemen we mee in onze opleidingen.

Voor de crisisprofessionals

De crisisprofessionals staan bij de Crisismanagement Academie centraal. De eisen die de praktijk aan hen stelt, zijn het uitgangspunt voor onze opleidingen. Wij bieden kwalitatief hoogwaardige opleidingen aan om vakbekwaam te worden én te blijven. Met name voor de ‘ontkleurde’ rollen zoals genoemd in het Besluit personeel veiligheidsregio’s. De opleidingen worden verzorgd door een team van trainers en docenten afkomstig uit de mono-academies, de praktijk en de wetenschap.

Meer weten?

Op www.ifv.nl/opleidingen is uitgebreide informatie over onze opleidingen te vinden en is het mogelijk  om direct aan te melden. Is er behoefte aan een opleiding op maat of een incompanytraject? Neem gerust contact met ons op. Wij werken graag een passend voorstel uit op basis van vragen en wensen.

Trefwoorden
docent en studenten