Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Het Leermiddelenportaal in een nieuw jasje

Plaatsingsdatum:  

Laatste update: 9-7-2020 11:40

Het leermiddelenportaal van de Politieacademie heeft een verandering ondergaan. De gebruiksomgeving is opgefrist, de 'look & feel' is gewijzigd, en het gebruiksgemak is verbeterd. De grootste verandering is de toevoeging van een persoonlijk dashboard.

Op basis van een onderzoek onder studenten, docenten, politiemedewerkers in de eenheden en medewerkers PDC heeft een User Experience (UX) Designer een nieuw ontwerp gemaakt voor het portaal dat nu live is. 

Mijn Dashboard
Op 'Mijn Dashboard' kun je zien welke leermiddelen: 
-    Je al hebt voltooid;
-    Je nog bezig bent;
-    Je als favoriet hebt opgeslagen;
-    Recent aan het portaal zijn toegevoegd.

In het dashboard vind je ook een overzicht van de verschillende thema's in het portaal, zodat je meteen naar alle leermiddelen kunt gaan die onder een thema vallen. Ook de populairste (meest bezochte) en uitgelichte leermiddelen zie je in één oogopslag op het dashboard. 

Verbetering van zoek- en filteropties
Verder zijn de zoek- en filteropties verbeterd, zodat je snel het gewenste leermiddel op het portaal vindt. 

GoodHabitz
Naast politiespecifieke leermiddelen staan in het leermiddelenportaal ook leermiddelen die extern zijn ingekocht bij GoodHabitz. Naast de e-learningmodules gaan zij nu ook masterclasses aanbieden met inspirerende bekende sprekers. De eerste masterclass is nu live: Jitske Kramer – Tribes van de Toekomst. Hierin legt ze link tussen antropologie en organisatiekunde. 

Suggesties
Heb je tips of opmerkingen over het leermiddelenportaal? We ontvangen graag jullie feedback, zodat we het portaal nog beter kunnen aansluiten op jullie wensen en behoeften. Stuur ons een berichtje via het leermiddelenportaal onder het kopje 'contact'.

Klik hier om direct naar het leermiddelenportaal te gaan. Je hebt een e-campus of extranetaccount nodig om in te loggen.

 


Trefwoorden