Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Herkennen van en communiceren met verstandelijk beperkte personen

Algemeen

In deze eendaagse training wordt je bewust gemaakt van een juiste manier van communiceren met personen die een verstandelijke beperking hebben. Het doel van de eendaagse training is om je te informeren over de kenmerken van personen met een verstandelijke beperking. Je krijgt ondersteunende tips in de communicatie met verstandelijk beperkte personen.

Voor wie

De training is bestemd voor collega’s uit de basis politiezorg.

Opbouw

De training start met de kenmerken van personen met een verstandelijke beperking en hoe je deze kunt herkennen. Daarna worden de gevolgen van deze kenmerken besproken voor de communicatie met deze doelgroep en worden er handvatten gegeven die de communicatie kunnen vergemakkelijken.

Resultaat

Je wordt je meer bewust van de kenmerken van personen met een verstandelijke beperking en wat deze kenmerken betekenen voor de communicatie.

Praktische informatie

Code: 9302490.002
Type: Cursus
Examineringtype: Geen

Studielast totaal: 8 sbu
Instituut: 8 sbu

Duur:
Locatie: Politieacademie Concernlocatie
Totaalprijs: € 152,00

Startdata

Deze opleiding start op ondergenoemde data.

Per startdatum staan de beschikbare opleidingsplaatsen en -data vermeld.

Opleidingsdagen zijn normaal gesproken van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

Deze informatie wordt dagelijks bijgewerkt.

Vanwege een inconsistentie op de onderwijsaanbodsite is het aantal beschikbare plekken per startmoment momenteel niet beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.
Voor de goede orde: het aantal beschikbare plekken dat wordt getoond bij het aanmelden van studenten in Osiris docent/begeleider is correct!

Startdatum: 28-09-2021

Locatie: Politieacademie Concernlocatie
Beschikbare opleidingsplaatsen: Momenteel niet beschikbaar (zie opleidingsdata weergeven).
Opleidingsdata weergevenOpleidingsdata:
di 28-09

Code: S002

Vanwege een inconsistentie op de onderwijsaanbodsite is het aantal beschikbare plekken per startmoment momenteel niet beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.
Voor de goede orde : het aantal beschikbare plekken dat wordt getoond bij het aanmelden van studenten in Osiris docent/begeleider is correct!Opleidingsdata sluiten

Algemene instroomeisen

Je dient werkzaam te zijn in de basispolitiezorg.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende, meld je aan in Youforce Opleidingsmanagement (YOM). Is er geen geschikte startdatum beschikbaar? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een mailbericht als er nieuwe startdata beschikbaar zijn.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.