Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Toetser Compact wapen (Walther PPS)

Algemeen

Examen voor toetser Compact wapen. Het betreft hierbij de certificering als toetser voor de toets schietvaardigheid Walther PPS

Voor wie

Voor de operationeel begeleider/docent A/B OBT. Voorwaardelijk voor dit examen is dat de kandidaat in het bezit is van het diploma “docent gevaarbeheersing” en tevens gecertificeerd toetser is voor de “basis” RTGP toetsen. De kandidaat moet ook minimaal opgeleid zijn als gebruiker op de Walther PPS.

Opbouw

Afnemen van het examen toetser Compact wapen betreft een inleiding gevolgd door het afnemen van de toets. Hierna volgt er een verdiepingsgesprek met de kandidaat/kandidaten.

Resultaat

Na dit examen in de deelnemer bevoegd de RTGP toets voor het Compact wapen af te nemen.

Praktische informatie

Code: 4203721.002
Type: Cursus
Examineringtype: Certificaat

Studielast totaal: 4 sbu
Instituut: 4 sbu

Duur: < 1 week
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: € 745,00

Toelichting studielast

Het voorbereiden vind plaats bij OBT. Kandidaat dient op de hoogte te zijn van deze specifieke toets.
Wanneer hij/zij voldoende op de hoogte gesteld is kan het examen aangevraagd worden. Het examen zal in een dagdeel plaatsvinden.

Randvoorwaarden

OBT/kandidaat is verantwoordelijk voor het regelen van een schietbaan en een authentieke doelgroep waarbij de toets afgenomen kan worden.  

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Algemene instroomeisen

Operationeel begeleiders/docenten A/B van OBT in het bezit van het diploma docent gevaarbeheersing en een geldig certificaat Toetser RTGP. Tevens dient de kandidaat tenminste opgeleid te zijn als gebruiker op de Walther PPS

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? Dan is het niet mogelijk om deze opleiding via Youforce aan te vragen. Neem voor meer informatie contact op met je leidinggevende of een HR-adviseur.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.