Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Amped Five Additions

Algemeen

Leer op een eenvoudige, snelle en nauwkeurige wijze werken met de software Amped Five. Beeldbewerking van digitale foto’s en video’s. Dit is een opfriscursus die je in staat stelt om de nieuwste filters en functionaliteiten te leren en de data juist te interpreteren zodat de tool optimaal kan worden ingezet.

Voor wie

Digitaal rechercheurs (senior tactische opsporing of specialist A, B, C of D) die zich daadwerkelijk bezighouden of gaan houden met beeld.

Opbouw

De focus ligt bij het leren van beeldmateriaal op een forensisch verantwoorde wijze verwerken en herstellen. Daarnaast leer je beeldmateriaal aan te scherpen en te analyseren met behulp van Amped Five software.

Resultaat

Je beschikt over de bekwaamheden die nodig zijn voor het op forensisch verantwoorde wijze bewerken of herstellen van beeldmateriaal.

Praktische informatie

Code: 1900215.000
Type: Training
Examineringtype: Geen

Studielast totaal: 24 sbu
Instituut: 24 sbu

Duur: < 1 week
Totaalprijs: niet individueel afneembaar

Indeling van het onderwijs

Drie aaneengesloten lesdagen.

Overige informatie

De regionaal gemandateerde heeft een positief advies gegeven om deze opleiding te volgen en je krijgt voldoende gelegenheid je kennis in de praktijk te gebruiken. Je hebt op je werkplek de nodige forensische middelen ter beschikking.

Randvoorwaarden

Je beschikt over een laptop waarmee je forensisch digitaal onderzoek kan verrichten. 

Algemene instroomeisen

Je hebt de FDOST of FDOES/ FDOCS of DSO met succes afgerond of bent door de regionale TDO gemandateerde voorgedragen

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende, meld je aan in Youforce Opleidingsmanagement (YOM). Is er geen geschikte startdatum beschikbaar? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een mailbericht als er nieuwe startdata beschikbaar zijn.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met Team Recruitment van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.