Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Forensic Image and Video Enhancement with Amped Five

Algemeen

Dit is de instapcursus voor Digitaal rechercheurs die zich bezighouden met beeldbewerking. Je leert op een eenvoudige, snelle en nauwkeurige wijze werken met deze unieke en complete oplossing.

Voor wie

Digitaal rechercheurs (senior tactische opsporing of specialist A, B, C of D) die zich daadwerkelijk bezighouden of gaan houden met beeldbewerking.

Opbouw

De focus ligt op beeldbewerking de basics van beeld- en video analyse en daarnaast hoe om te gaan met de digitaal multimedia bewijsmateriaal. Je verwerft de juiste kennis en vaardigheden om foto- en videomateriaal op een forensisch correcte manier te verwerken en te analyseren.

Resultaat

Na het succesvol afronden van deze opleiding beschik je over de bekwaamheden die nodig zijn beelden te kunnen verwerken of analyseren met Amped Five.

Praktische informatie

Code: 1900202.000
Type: Training
Examineringtype: Geen

Studielast totaal: 32 sbu
Instituut: 32 sbu

Duur: < 1 week
Totaalprijs: niet individueel afneembaar

Indeling van het onderwijs

Vier aaneengesloten lesdagen.

Overige informatie

De regionaal gemandateerde heeft een positief advies gegeven om deze opleiding te volgen en je krijgt voldoende gelegenheid je kennis in de praktijk te gebruiken. Je hebt op je werkplek de nodige forensische middelen ter beschikking.

Randvoorwaarden

Je beschikt over een laptop waarmee je forensisch digitaal onderzoek kan verrichten. 

Algemene instroomeisen

  • Je bent digitaal rechercheur en houdt je daadwerkelijk bezig (of gaat je bezighouden) met digitaal onderzoek.

  • Je hebt de FDOST of FDOES/ FDOCS of DSO met succes afgerond. Of:

  • Je bent door de regionale TDO gemandateerde voorgedragen.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende, meld je aan in Youforce Opleidingsmanagement (YOM). Is er geen geschikte startdatum beschikbaar? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een mailbericht als er nieuwe startdata beschikbaar zijn.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met Team Recruitment van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.