Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Surveilleren met een Auto (applicatietraject)

Algemeen

Tijdens deze driedaagse opleiding leer je hoe je moet surveilleren met een auto. Na het volgen van de applicatiedagen kun je het examen aanvragen. Als je het examen met een voldoende resultaat afsluit, heb je recht op het certificaat van de opleiding 'Surveilleren met een Auto' (applicatietraject). Dit certificaat is gelijkwaardig aan het certificaat ‘Surveilleren met een Auto’.

Voor wie

Je bent medewerker van een verkeershandhavingsteam en verricht werkzaamheden op de videoauto of je voert andere surveillances uit. Je bent nog niet SMA-gecertificeerd.

Opbouw

De eerste twee applicatiedagen worden verzorgd door een gastdocent van het Landelijk Parket Team Verkeer (LPTV) en hebben betrekking op het gedeelte 'surveillance'. De derde dag betreft een dag rijvaardigheid op het (eind)niveau SMA.

Praktische informatie

Code: 9101485.003
Type: Cursus
Examineringtype: Certificaat

Studielast totaal: 24 sbu
Instituut: 24 sbu

Duur: < 1 week
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: € 2.049,00

Overige informatie

Het examen surveilleren wordt afgenomen door een examinator uit de praktijk, onder verantwoordelijkheid van de School voor Handhaving.

Randvoorwaarden

Je bent werkzaam bij een verkeershandhavingsteam.

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Algemene instroomeisen

Je bent in het bezit van een door de Politieacademie afgegeven certificaat Aanvullende Rijopleiding Auto (ARA), Onopvallend en Veilig Rijden (OVR) of Specialistische RijOpleiding (SRO).

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? Deze opleiding wordt niet standaard afgenomen door de politie. Het is niet mogelijk om deze opleiding aan te vragen.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.