Werken bij de politie

Om een opleiding tot agent te gaan volgen, solliciteer je op een vacature bij één van de eenheden binnen de politie. Als je na de selectieprocedure bent aangenomen, ga je naar de opleiding op één van onze locaties. 

Politieopleidingen zijn er op niveau 2, 3, 4 en 5. Van de mbo-opleiding tot (hoofd)agent tot de bacheloropleiding tot politiekundige. Deze vacatures, maar ook informatie over de selectieprocedure, wat het werk inhoudt en vakken en examens vind je op: www.kombijdepolitie.nl 

Vacatures

Zijn er geen of weinig vacatures maar wil je toch meer weten over wat het betekent om agent te zijn? Hoe het voelt om in uniform te werken? Hoe het zit met werken en leren tegelijk? Kom dan naar een beroepsoriëntatie politie op één van onze locaties. Meld je aan via www.kombijdepolitie.nl/agenda.  

Wel politie - geen uniform

Wil je bij de politie werken in een ict-, administratieve of technische functie?
Bekijk of er vacatures zijn.

Op de hoogte blijven van nieuwe vacatures?

Maak een profiel aan op Mijn KombijdePolitie en ontvang een vacaturealert.  

Trainen voor de sporttest

Wil jij binnenkort solliciteren voor een agentfunctie? Dan weet je dat je tijdens de selectieprocedure ook een sporttest moet afleggen. Je kunt hiervoor trainen met de app PolitieConditie (Android). Download ‘m nu in de Google Playstore.