Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

De Speech

Leer in één dag overtuigender presenteren 

leidinggevenden in debatAlgemeen

Wil je een groep inspireren? Een moeilijke beslissing helder uitleggen? Of na een incident een divers publiek bereiken? De speech is een krachtig middel om een onderwerp voor het voetlicht te brengen. Tijdens deze training krijg je aan de hand van beroemde speeches inzicht in een goede speechopbouw. Leer je hoe je met retorica je voordeel kunt doen en werk je vervolgens met behulp van storytelling aan bouwstenen voor een eigen speech. Speechen vraagt veel oefenen en feedback, ook daar is in dit programma alle aandacht voor. Trainer Henriette Koomans leerde de kneepjes van het vak aan Harvard.

Voor wie

Teamchefs en strategisch leidinggevenden.

Opbouw

De ochtend is gereserveerd om aan de hand van filmfragmenten uit beroemde speeches inzicht te krijgen in de klassieke speechopbouw. Met de elementen uit de retorica die voorbij komen kan je in de praktijk je voordeel doen. ‘s Middags werk je met behulp van storytelling bouwstenen uit voor een eigen speech. Speechen vraagt veel oefenen en feedback. Daar is in dit programma alle aandacht voor. Vooraf krijg je een link toegestuurd met speeches en vragen ter voorbereiding van je eigen speech.

Resultaat

Tijdens deze dag leer je overtuigend te presenteren, stelling te nemen en bewust om te gaan met kritiek. Daarnaast train je met methodieken uit het theater; hoe zichtbaar te worden en om een juiste setting te creëren. Zo krijg je inzicht hoe de publieke arena jou ervaart.

Data

  • 3 februari 2021 (reguliere training).

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met het secretariaat op telefoonnummer 088-6622059 of mail naar  politieleiderschap@politieacademie.nl

Inschrijven

Heb je interesse? Meld je dan aan via het inschrijfformulier.