Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Opsporingscafé’s

Welkom...!

U heeft iets nieuws gevonden: " Opsporingscafés". Een vers initiatief van de SPL waarmee zij een bijdrage wil leveren aan de duurzame vernieuwing van de Opsporing. Dit op verzoek van Wim van Amerongen, die als directeur Ketensamenwerking verantwoordelijk is voor de Herijking Opsporing.  In opdracht van de top van het OM en van de Nationale Politie gaat hij de komende jaren aan de slag met het verbeteren en vernieuwen van de opsporing.

Hoe kan het beter in de opsporing? Daarvoor organiseert de SPL in 2016  een aantal opsporingscafé's met verschillende thema’s.

We openen deze serie op 13 april 2016 met het veiligheidsthema: Cybercrime.  Een moment om elkaar inspiratie te geven en aan te sluiten bij vernieuwende experimenten. In de aanloop naar deze cafés kunt u ons op deze pagina volgen. ​

​Het initiatief opsporingscafé is nieuw: u ontvangt ter plekke kennisflitsen: pitches, minilezing, special guests die spreken over de toekomst van de opsporing. Verder is er volop gelegenheid voor interessante gesprekken. Kortom in een opsporingscafé leggen de voorlopers contact met de leidinggevenden en professionals die de vernieuwing in hun dagelijkse werk willen toepassen. Door welk innovatief idee laat u zich inspireren? Denkt u mee over hoe een experiment succesvol kan zijn? Of gaat u er zelf aan meewerken?

Interesse?
Meepraten? Meedoen? Mail naar politieleiderschap@politieacademie.nl