Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Metamorfose Mediatheek Website

Plaatsingsdatum:  

Laatste update: 12-3-2019 14:37

De website van de mediatheek heeft een metamorfose ondergaan. De nieuwe AVG wet was een goede reden om na jaren de website in een nieuw jasje te steken.

Je vindt op de website nog steeds je vertrouwde informatie, zoals de catalogus, bronnenlijst, attenderingsservice, informatievaardigheden, Auteursrechten Informatiepunt Politie en de thesaurus.

De catalogus heeft een andere opmaak gekregen waardoor je in het begin misschien even moet wennen, maar je vindt nog steeds de resultaten die je gewend bent.

In 'Mijn mediatheek' houd je je eigen gegevens bij en kun je zelf materialen verlengen, reserveren, je eigen gegevens wijzigen en je zoekgeschiedenis inzien.

Het is nu ook mogelijk om een leeslijst aan te maken. Publicaties die je nog eens wilt lezen zet je op dit 'verlanglijstje', om ze niet te vergeten en later te lezen.

De pagina over informatievaardigheden biedt je allerlei leermiddelen om informatie beter te kunnen zoeken, vinden en beoordelen op betrouwbaarheid. Docenten vinden hier handleidingen om de leermiddelen te gebruiken in de les.

 

De vernieuwde website vind je hier .

Heb je vragen of opmerkingen, laat het ons dan weten.

Je vindt ons bij de frontoffice in het Atrium van de Politieacademie in Apeldoorn.

Via de mail: kik@politieacademie.nl

Telefoon: 088-6622109

Trefwoorden