Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Itslearning is live!

Plaatsingsdatum: 29-5-2018 18:00

Laatste update: 30-5-2018 11:36

Na een periode met veel voorbereidingen is het nu zover. We maken officieel gebruik van Itslearning!

Sinds eind april is Team HO met de Bachelor Compact Intensief gestart en maken  binnen VPO ongeveer 30 opleidingen gebruik van Itslearning. Studenten en docenten zijn enthousiast over het gemak van de omgeving.

Op 22 mei zijn ook de studenten en docenten van de opleiding Allround Politiemedewerker gestart. Door sterk staaltje teamwork (van functioneel beheer, ondersteuners en superusers) is met vereende krachten gewerkt om ook de laatste hobbels weg te nemen. Een belangrijk moment want daarmee zijn in totaal 105 klassen aangemaakt, die samen 900 vakken (sites) gaan gebruiken.

Vervolg
Opleidingen die in de komende periode starten, starten in Itslearning. Eind 2018 zullen alle opleidingen over zijn op Itslearning. De opleidingen die in Blackboard gestart zijn zullen in overleg overstappen naar itslearning of hun opleiding afmaken in Blackboard.

Begeleiders uit praktijk
Een belangrijke aanvulling is dat begeleiders uit de praktijk (praktijk- en trajectbegeleiders) nu ook toegang krijgen. Als deze begeleiders in Osiris begeleider zijn gekoppeld aan hun student(en), kunnen zij meekijken in dezelfde vakken als hun student(en).

SuperUsers
Elk team of elk cluster heeft SuperUser(s) itslearning. Zij zijn het eerste aanspreekpunt voor collega's om ze te ondersteunen bij het gebruik van itslearning.

hand mobiel its.jpg

Trefwoorden