Denk mee over de nieuwe leeromgeving

Beste mensen,

Na de zomer zet de Politieacademie een aanbesteding uit voor de aankoop van een Digitale Leeromgeving (verder DLO). Een DLO is het geheel van systemen dat het leren ondersteunt. Een ervan is nu nog Blackboard, maar welk systeem het vanaf 2018 is, bepalen we met ons allen. Door het projectteam is de afgelopen periode een ronde gemaakt langs alle locaties om studenten, docenten en managers te laten meedenken.

Jij kunt meedenken over de eisen waaraan deze DLO moet voldoen. Er zijn een aantal stellingen opgesteld die je kunt beantwoorden. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten

Klik hieronder om naar de stellingen te gaan (Invullen kan tot 18 juli.):

  • Voor Studenten ga naar http://bit.ly/29B1hL4
    (Ben je binnen de eenheid, open dan de link in  Chrome of op een Smartdevice)
  • Voor Docenten ga naar http://bit.ly/29HnwAg

    Tussenstand: We hebben iets meer dan 
    500 reacties binnen. Bedankt! Maar we kunnen er nog meer gebruiken!

Achtergrondinformatie

Aanleiding voor dit project is het besluit van het Ministerie van Economische Zaken, dat het huidige contract met ons huidige DLO, Blackboard, niet rechtsgeldig tot stand is gekomen. De aanbesteding kan ertoe leiden dat de Politieacademie in de toekomst Blackboard blijft gebruiken, maar uit de aanbesteding kan ook een nieuwe DLO komen. Aan het einde van 2016 wordt bekend aan welke partij de opdracht wordt gegund. In 2017 zal de implementatie plaatsvinden.

Wil je meer weten over dit project? Neem contact op met:

Dennis Groot Lipman (dennis.groot.lipman@politieacademie.nl)​

Trefwoorden