Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

NIK-themadag 'Jouw verhaal! Politiewerk met impact'

Deze keer staat de NIK-themadag in het teken van persoonlijke verhalen. Collega’s vertellen over gebeurtenissen, groot of klein, die grote impact hebben gehad. Zaken die hen persoonlijk hebben geraakt. 

 

Maar ook vaak zaken die ons professioneel optreden als politie hebben veranderd. Zoals bij de verdwijning van een jonge vrouw in Utrecht waarbij de familie en burgers actief hebben meegeholpen in het onderzoek. Kom luisteren naar het verhaal achter de liquidatie van de broer van een kroongetuige in Amsterdam, het noodlottige spoorwegongeval in Oss of de aanpak van coldcases die collega’s nooit los konden laten. Allemaal verhalen die laten zien wat politiewerk met de mens in de collega doet. Verhalen waar trots, frustratie en leren hand in hand kunnen gaan.

 

Ook is er ruimte voor je eigen verhaal. Kom naar de workshop Storytelling of de workshop MENSenWERK en deel je verhaal met anderen.

 

Deze 77e NIK-themadag belooft weer een zinderende dag te worden. Mis ‘m niet en reserveer de datum van 18 april in jouw agenda. De themadag wordt gehouden in congrescentrum ‘De Reehorst’ in Ede. Deelname aan deze dag is gratis. 

 

Bekijk voor informatie en inschrijving https://nik77.politiecongressen.nl, de NIK-themadag pagina binnen Agora of volg ons op twitter @nikthemadag #NIK77.

 

09.00 – 10.00 uur                     

Registratie en ontvangst met koffie en thee

 

10.00 – 10.10 uur

Welkom door de heer R.F.J. (Ron) Maas MMO,

Voorzitter Netwerk voor Innovatie en Kwaliteit en Hoofd Nationale Briefing

 

10.10 – 10.40 uur

Inleiding door de heer W. (Wilbert) Paulissen,

Hoofd Landelijke Recherche en per 1 april 2019 Eenheidschef Oost-Brabant

 

10.50 – 11.40 uur

1e Ronde workshops

 

11.40 – 12.10 uur

Koffie/theepauze

                                                                     

12.10 – 13.00 uur

2e Ronde workshops

 

13.00 – 14.00 uur 

Lunch

 

14.00 – 14.50 uur

3e Ronde workshops

 

15.00 – 15.50 uur

4e Ronde workshops

           

15.50 uur

Gelegenheid voor een hapje en een drankje     

 

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven