Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Domeindag Openbare Orde & Gevaarbeheersing

Domeindag CCB

22 februari 2019 

Politieacademie, Ossendrecht

Professioneel omgaan met het geweldmonopolie bepaalt het vakmanschap van de Nederlandse politie. De domeindag Openbare Orde & Gevaarbeheersing wordt georganiseerd om de verbinding te leggen tussen praktijk, onderzoek, opleiden en trainen, ter bevordering van dit vakmanschap. Leren van en met elkaar en het delen van nieuwe inzichten en innovaties worden deze dag omlijst met vooraanstaande sprekers, workshops, demo’s en een producten- en informatiemarkt.

Let op: aanmelden voor dit event kan alleen via de eventwebsite. Het tabje inschrijven via de congressite van de politieacademie werkt niet meer.

Zelf inschrijven via eventwebsite
Aanmelden kan via de eventwebsite Gelieve te registreren met je politie emailadres. Vergeet daarbij je keuze voor de workshops niet te maken. Deelname aan deze dag is kosteloos. Een week voor aanvang ontvang je een E-ticket, dit is je toegangsbewijs en dien je te tonen aan de poort.

Meer informatie
Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met Team congressen& evenementen, telefoon (088) - 6622030 of email congressen@politie.nl

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven