Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Themadag Forensische Opsporing

Het thema van de dag is dit jaar ‘Op het goede spoor’. FO is sterk in beweging, een betrouwbare en snelle ‘dienstregeling’ is van belang om op het goede spoor te blijven en de opsporing toekomstbestendig te maken en te houden. Centrale vragen zijn dan: hoe zorgen we er als FO voor dat we ook in de toekomst op het goede spoor zitten? Wat doe je hier zelf aan? Welke richting slaan we in en wat vraagt dat van ons? Wat moeten we doen en leren om bij te blijven?

Jouw collega’s van de kwaliteitsnetwerken verzorgen de workshops. Dit heeft geleid tot een gevarieerd programma met uiteenlopende onderwerpen. Het wordt een mix van innovatie, issues rond het dagelijks werk en de ontwikkeling en werkbeleving van jou als forensisch onderzoeker. Ook stelt de nieuwe FO-portefeuillehouder Ruud Staijen zich voor en neemt Hans Vissers afscheid.

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven
Afbeelding bij het congres Themadag Forensische Opsporing
Samenvatting