Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Opening Politieonderwijsjaar

INSCHRIJVEN:
LET OP: Inschrijven kan alleen door hier op "Inschrijven" te klikken of via de website https://openingpolitieonderwijsjaar2018-2019.politiecongressen.nl

De directie van de Politieacademie nodigt u van harte uit aanwezig te zijn bij de officiële opening van het Politieonderwijsjaar 2018-2019. De bijeenkomst vindt plaats op maandag 3 september a.s. vanaf 15.00 uur, in de congreszaal van de Politieacademie, Arnhemseweg 348 te Apeldoorn.

Het thema van de bijeenkomst is
'Leren vernieuwen, vernieuwen leren'.

De officiële opening van het onderwijsjaar wordt verricht door de Minister van Justitie & Veiligheid. De plv. directeur van de Politieacademie drs. Kathelijne van Kammen houdt een inleiding en als keynote speaker zal optreden prof. dr. Henriette Maassen van den Brink, voorzitter van de Onderwijsraad en hoogleraar onderwijs- en arbeidseconomie aan de Universiteit van Amsterdam. Haar deskundigheid en onderzoek liggen op het terrein van onderwijs, arbeidsmarkt en economische ontwikkeling.

Alle sprekers nemen het thema ‘Leren vernieuwen, vernieuwen leren” als onderwerp in hun bijdrage mee, het programma wordt afgesloten met een netwerkbijeenkomst, rond 17.00 uur.

Op deze dag zal ook de film “Terug naar de burgers. De Nederlandse politie 1965-2005’ in première gaan. Deze film schetst in 20 minuten hoe het optreden en de organisatie van de politie sinds de jaren ’60 vorige eeuw zijn vernieuwd. U kunt in discussie met de makers.

De bijeenkomst zal voorafgegaan worden door kleinschalige masterclasses, met als thema “Leren vernieuwen, Vernieuwen leren”. Ook voor deelname aan de masterclasses bent u van harte uitgenodigd. Deelname aan de onderwijsactiviteiten vindt plaats op basis van inschrijving.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Congressen PDC, telefoon 088-6622030 of e-mail congressen@politie.nl.

Graag tot ziens op 3 september!

Met vriendelijke groet,

L.Th. C Kuijs
Directeur Politieacademie

 

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven
Afbeelding bij het congres Opening Politieonderwijsjaar
Samenvatting