Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Innovatiecongres 2018

Aanmelden is helaas niet meer mogelijk 

 

Of je nu innovator bent in hart en nieren of nieuwsgierig bent wat innovatie voor jouw werk kan betekenen, op het innovatiecongres What’s Next?! voor politiemedewerkers op 21 november ga je echt ‘next level’.

 
https://whatsnext.politiecongressen.nl

 

Meer dan 30 inspirerende sessies
Van vliegende auto’s tot kunstenaars die de politie helpen te innoveren….

Er staat op 21 november een divers en actief programma voor je klaar met top-sprekers van binnen de politie. Ook zijn er inspirerende sprekers als Constantijn van Oranje en Richard van Hooijdonk van buiten onze organisatie. Met voldoende ruimte voor het stellen van vragen en het ontmoeten van collega’s, is het congres “the place to be” voor iedereen die inziet dat blijven innoveren van groot belang is voor een toekomstbestendige organisatie. Maak live kennis met de mooiste innovaties van binnen en buiten de politie in de innovationroom.

What’s Next?! begint vandaag

Kijk op https://whatsnext.politiecongressen.nl  voor het programma, de sprekers en ontdek wat je te wachten staat op 21 november 2018.

 

Wij zien je graag!

Met vriendelijke groet,
Projectteam Innovatiecongres 2018

Dit congres is een co-creatie van het ministerie van Justitie en Veiligheid
en politie.

 

 

 

 

 

 

 

 

Let op: onderstaande button INSCHRIJVEN werkt niet. 

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven
Afbeelding bij het congres Innovatiecongres 2018
Samenvatting