Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

DEX-XL 2018

Dit jaar vindt de DEX-XL plaats op 3, 4 en 5 december bij sportcentrum Papendal in Arnhem.

DEX-XL staat voor Digital Expertise en is dé ontmoetingsplaats voor collega’s van verschillende diensten en organisaties uit het hele veiligheidsdomein. Tijdens deze drie dagen kun je kiezen uit een breed scala van 140 (internationale) workshops en presentaties. Verschillende sprekers uit de digitale en cyberwereld vertellen hun verhaal. Je kunt ook het gesprek aangaan met (internationale)standhouders over de ontwikkelingen waar zij mee bezig zijn.

DEX-XL 2018 heeft als thema ‘Think Digital; Act Digital’. De eerste en tweede dag van de 23e editie zijn bedoeld voor de digitaal specialisten van de TDO’s en Platforms. De middag en avond van 4 dec en de ochtend van 5 dec zijn specifiek bedoeld voor collega’s van cybercrimeteams, cyber-analisten, internetrecherche en social-media afdelingen.

Met DEX-XL willen wij de digitale kennis en vaardigheden van de vervolging verrijken en delen. We nodigen daarom medewerkers uit van Politie, Openbaar Ministerie, Rechterlijke Macht, Nederlands Forensisch Instituut, Koninklijke Marechaussee, FIOD, andere bijzondere opsporingsdiensten, inlichtingendiensten en toezichthouders.

De inschrijving voor de editie 2018 is geopend.
Aanmelden kan alleen via de link http://dex-xl2018.politiecongressen.nl
De sluitingsdatum van de inschrijving is 10 september.

Let op: onderstaande button INSCHRIJVEN werkt niet. Inschrijven kan alleen via bovenstaande link.

Je eigen organisatie of eenheid bepaalt op basis van het aantal aanmeldingen en beschikbare plaatsen of je een ticket hebt bemachtigd. Je hoort dit begin oktober van ons. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Team congressen via congressen@politie.nl of via 088-6622030.

Werkgroep DEX-XL 2018

 

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven
Afbeelding bij het congres DEX-XL 2018
Samenvatting