Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Themadag Jeugd

Hoe blijf jij in het (digitale) spoor van jongeren? En wat kan jij met deze doelgroep in je dagelijkse politiewerk? Op de themadag Jeugd denken we daar graag met jou over na. We nemen je mee in de leefwereld van jeugd, hun digitale activiteiten en de kennis en tools die jou helpen bij je jeugdtaak.

Save the date!
Woensdag 21 november 2018, van 10.00 tot 16.30 uur.
De Rijtuigenloods, Amersfoort

Programma
Er wordt hard gewerkt aan een mooi programma met actieve workshops en veel inspiratie. Heb je zelf een idee, dilemma of onderwerp dat op de themadag niet mag ontbreken? Mail of bel ons via congressen@politie.nl of 088-6622030.

Aanmelden
Je kunt je nu nog niet aanmelden, maar houd 21 november 2018 vast vrij in je agenda en laat je inroosteren voor deze dag. In september wordt de officiële uitnodiging verzonden.


Graag tot dan!
Organisatie themadag Jeugd

 

REGISTREREN
Onderstaande inschrijfbutton gebruiken we niet omdat we met een ander registratiesysteem werken. Medio september wordt de uitnodiging verzonden en komt op deze site een link te staan naar de event website.

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven
Afbeelding bij het congres Themadag Jeugd
Samenvatting