Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Themadag Jeugd

Schrijf je in voor Themadag Jeugd -  21 november 2018

Hoe blijf jij in het (digitale) spoor van jongeren? En wat kan jij met deze doelgroep in je dagelijkse politiewerk? We nodigen je van harte uit actief mee te denken. Op onze beurt nemen wij je mee in de leefwereld van jeugd, hun digitale activiteiten en de kennis en tools die jou helpen bij je jeugdtaak. Natuurlijk ontmoet je op de themadag ook ‘de jongeren’ zelf, dus zorg dat je er 21 november bij bent en schrijf je in!

 


Ken jij collega’s die de themadag ook niet mogen missen? Stuur deze link https://jeugd18.politiecongressen.nl/ vooral naar hen door. 
 

 

 

 

REGISTREREN
Onderstaande inschrijfbutton gebruiken we niet omdat we met een ander registratiesysteem werken. Medio september wordt de uitnodiging verzonden en komt op deze site een link te staan naar de event website.

 

Programma
09.15 uur          Inloop
10.00 uur          Plenair
11.00 uur          Workshopronde 1
12.00 uur          Lunch
13.00 uur          Workshopronde 2
14.00 uur          Woordje Anja
14.15 uur          Middagpauze
14.45 uur          Workshopronde 3 / Verhalentafels  
15.45 uur          Afsluiting & borrel op cateringplein

Op de event website vind je alle actuele informatie over de workshops, verhalentafels en sprekers. 

 

 

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven
Afbeelding bij het congres Themadag Jeugd
Samenvatting