Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

NIK-themadag 'Vernieuwend werken'

Tijd voor vernieuwing! Op vele plekken binnen de organisatie hebben collega's een beweging in gang gezet om een meer flexibele en wendbare politie te zijn. Gedreven door passie voor het politiewerk hebben steeds meer collega's de wens en drive om slim en snel in te spelen op de veranderende samenleving. De vele veranderingen in de (digitale) samenleving maken ons duidelijk dat we als politie van overmorgen nog meer willen verbinden met web, wijk en wereld. Maar, de verandering is weerbarstig en ingesleten patronen en systemen zijn ook realiteit. Hoe kom je verder? Tijdens deze NIK-themadag laten collega’s in workshops zien wat zij doen en hoe zij dit aanpakken om vernieuwing in politiewerk te realiseren! Voorbeelden hiervan zijn initiatieven uit verschillende basisteams, NextGen, Webcare, Scrum en Agile werken en ervaringen van andere overheidsorganisaties.

 

Laat je inspireren om hier ook zelf mee aan de slag te gaan. Vernieuwend Werken is werken vanuit de bedoeling, werken aan de politie die we willen zijn. Samen met burgers, bestuurders, veiligheidspartners en leidinggevenden bepalen wat je als politieteam buiten wilt bereiken en daar het werk en de werkomgeving op aanpassen. Met als focus een veiligere samenleving, meer werkplezier binnen en ondersteund door slimme en een meebewegende bedrijfsvoering. Nieuwsgierig geworden? Kom dan op 4 oktober a.s. naar de NIK-themadag.

 

De themadag wordt gehouden in congrescentrum ‘De Reehorst’ in Ede. Deelname aan deze dag is gratis. De officiële uitnodiging volgt eind augustus, vanaf dat moment is inschrijving mogelijk. Voor informatie kunt u terecht op de NIK-themadag pagina binnen Agora of contact opnemen met het Team Congressen en Evenementen van het PDC, e-mail: congressen@politie.nl, telefoon (088) 66 22 030,

 

Bekijk voor informatie de NIK-themadag pagina binnen Agora of volg ons op twitter @nikthemadag #NIK75

09.00 – 10.00 uur                     

Registratie en ontvangst met koffie en thee

 

10.00 – 10.10 uur

Welkom door de heer R.F.J. (Ron) Maas MMO,

Voorzitter Netwerk voor Innovatie en Kwaliteit en Hoofd Nationale Briefing

 

10.10 – 10.40 uur

Inleiding door mevrouw mr. E.G.M. (Liesbeth) Huyzer,

Lid Korpsleiding

 

10.50 – 11.40 uur

1e Ronde workshops

 

11.40 – 12.10 uur

Koffie/theepauze

                                                                     

12.10 – 13.00 uur

2e Ronde workshops

 

13.00 – 14.00 uur 

Lunch

 

14.00 – 14.50 uur

3e Ronde workshops

 

15.00 – 15.50 uur

4e Ronde workshops

           

15.50 uur

Gelegenheid voor een hapje en een drankje     

 

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven