Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Professionaliseringsdag voor Hulpofficieren van Justitie

VOORAANKONDIGING

Op maandag 18 juni organiseert de Politieacademie de Professionaliseringsdag voor Hulpofficieren van Justitie. Tijdens deze dag zullen sprekers vanuit onder andere de advocatuur en de Politieacademie onderwerpen belichten uit de actuele casuïstiek en jurisprudentie.

Er wordt op dit moment een interessant programma samengesteld, met de beide succesvolle dagen van 2017 als uitgangspunt. Er is daarnaast uiteraard gelegenheid om te netwerken met collega’s uit het hele land. De professionaliseringsdag vindt plaats op de concernlocatie van de Politieacademie in Apeldoorn, van 09:30 uur tot ca. 16:00 uur. Schrijf de datum van maandag 18 juni vast in uw agenda!

Doelgroep
De professionaliseringsdag is alleen bedoeld voor Hulpofficieren van Justitie werkzaam bij de politie en bij de Koninklijke Marechaussee. Door deel te nemen aan deze dag behaalt u punten in het kader van uw jaarlijkse HOvJ-certificering. Meer informatie kunt u vinden op de HOvJ-site.

Inschrijven
Deelname aan deze dag is kosteloos. Rond half mei wordt de uitnodiging verstuurd. Vanaf dat moment kunt u zich  inschrijven via het programma Momice.
Inschrijven via de pagina die u nu bezoekt is niet mogelijk, alle inschrijvingen lopen via Momice.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Congressen PDC, telefoon 088-6622030 of e-mail congressen@politie.nl.

Graag tot ziens op maandag 18 juni!

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven
Afbeelding bij het congres Professionaliseringsdag voor Hulpofficieren van Justitie
Samenvatting