Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Politiedebat #12 'Onderwijs'

VOORAANKONDIGING

Het politieonderwijs staat voor kwantitatieve en kwalitatieve uitdagingen. Er is snel meer behoefte aan mensen die de moderne eisen aan het werk weten te beantwoorden. Wat die eisen precies zijn en met name hoe onderwijs aan die eisen tegemoet komen, staat centraal in het politiedebat op donderdag 28 juni.

Is de politie een sterk merk op de arbeidsmarkt? Wordt zij-instromers voldoende ruimte geboden? Moet de Politieacademie versneld meer mensen gaan afleveren? Is de kwaliteit van het huidige onderwijsaanbod voldoende of moet er bijvoorbeeld meer samenwerking met andere partijen gezocht worden?

Op dit moment worden de laatste tafelgasten gepolst die over deze vragen in debat zullen gaan. Zodra het programma volledig is, volgt de uitnodiging tot inschrijven.

Graag tot ziens op donderdag 28 juni!

Kijk voor impressies van eerdere Politiedebatten op www.politieacademie.nl/politiedebat

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven
Afbeelding bij het congres Politiedebat #12 'Onderwijs'
Samenvatting