Partners

 Laatste nieuws

 • Uitgebreide update Kompol

  11-1-2017Behalve het frisse en moderne nieuwe uiterlijk is er ook veel verbeterd aan de gebruiksvriendelijkheid en de zoekresultaten van Kompol. Klik voor meer informatie.
  Uitgebreide update Kompol
   
 • Kennism@g 11 - verbinding onderzoek, onderwijs en praktijk

  17-6-2016Wat is de “gebruiksaanwijzing” van een kwetsbare verdachte? Wat is het beste tijdstip voor verhoor na vuurwapengebruik?
  Kennism@g 11 - verbinding onderzoek, onderwijs en praktijk
   
 • Start internationale minor

  25-2-2016Op maandag 22 februari startten in Apeldoorn vier internationale politiestudenten met de minor "Applied Research in the Context of European Policing’.
  Start internationale minor
   
 • Kennism@g nr.10

  17-9-2015Hoe organiseer je een goede debriefing na een ingrijpend incident? Politie en OM leren van elkaars praktijkervaringen in Laboratoria Speelveld. En hoe wordt de politie slimmer door hoogopgeleiden?
  Kennism@g nr.10
   
 • Snel zoeken in relevante Jurisprudentie

  3-2-2015De Politieacademie heeft een database jurisprudentie opengesteld. Hierin staan uitspraken van de rechterlijke macht waarin politieoptreden in het voorbereidend onderzoek (opsporingsfase) een rol spee
  Snel zoeken in relevante Jurisprudentie
   
 • Helpdesk Verkeer

  1-10-2014​Hebt u een vraag over verkeer en bieden bestaande bronnen niet het gewenste antwoord? Stel uw vraag dan aan de Helpdesk Verkeer van de Politieacademie.
  Helpdesk Verkeer