Wil jij meewerken aan een uitdagende kennisbattle?

Dat kan met de nieuwe game: Blue Waters. Deze game wordt ontwikkeld door studenten van Hogeschool Windesheim in opdracht van en samen met eenheid Oost-Brabant en de Politieacademie. In de game strijd je tegen een collega: wie laat als eerste de boot van de ander zinken?
 
Om de game vaak te kunnen spelen moet de omgeving gevuld worden met zo veel mogelijk vragen. Hoe meer vragen, hoe beter. Daarom wordt er op donderdag 26 januari 2017 een ontwikkelochtend georganiseerd. Deze vindt plaats van 09.00 - 13.00 uur op de Concernlocatie van de Politieacademie in Apeldoorn. De lunch wordt verzorgd.
 

Wil jij meewerken aan deze game?

Ben je docent, agent, student, ondersteunend, of gespecialiseerd in een bepaald vakgebied? Vind je het leuk om mee te werken of wil je een bepaald kennisgebied onder de aandacht brengen? Bijvoorbeeld over vreemdelingen, ME, milieu, verkeer, wpg? Dan ben je van harte welkom op de ontwikkelochtend. Aanmelden kan door te mailen naar bluewaters@politieacademie.nl.
 
De oplevering van de game door Hogeschool Windesheim is eind januari 2017. Vervolgens wordt de game getest in Oost-Brabant en, na de benodigde aanpassingen, landelijk uitgerold.
 
Wil je alvast weten waar de vragen aan moeten voldoen? Lees dan dit format om een beeld te krijgen.
  
                    blue waters1.jpg.pngblue waters.jpg.png

Dit is een ICTO+ project. Voor meer informatie over ICTO projecten kan contact opgenomen worden met icto@politieacademie.nl
Trefwoorden