Domeindag Openbare Orde & Gevaarbeheersing

'Het gouden uur!........Wat is mijn Gouden bijdrage?'

Professioneel optreden tijdens het Gouden Uur in het publieke domein, bepaalt het vakmanschap van de Nederlandse politie. De domeindag Openbare Orde & Gevaarbeheersing wordt georganiseerd om de verbinding te leggen tussen praktijk, onderzoek, opleiden en trainen, ter bevordering van dit vakmanschap. Leren van en met elkaar en het delen van nieuwe inzichten en innovaties worden deze dag omlijst met vooraanstaande sprekers, workshops, demo’s en een producten- en informatiemarkt.

Inschrijving
Deelname aan deze dag is kosteloos. In januari 2017 ontvangt u van ons de uitnodiging en het programma, inclusief de workshopbeschrijvingen, betrokken inleiders en de thema’s van de informatiemarkt. Vanaf dat moment kunt u zich ook inschrijven. Voor deelnemers die ver moeten reizen is er beperkt gelegenheid om vooraf, op eigen kosten, op de locatie te overnachten.

Bij over-inschrijving (max. 500 personen) zal bij toewijzing rekening worden gehouden met spreiding over organisaties, -onderdelen en betrokken functies. Voor vragen mail naar congres@politieacademie.nl of bel met 088-6622030.

Momenteel is het niet mogelijk om in te schrijven. Houd onze site in de gaten; zodra de inschrijving geopend is vindt u hier het inschrijfformulier. Bekijkt u deze pagina kort voor de congresdatum, dan is de inschrijving gesloten of de bijeenkomst is vol.
Inschrijven