CSI: NL

Dit event is alleen toegankelijk voor genodigden.

Welkom bij CSI: NL!
De Nationale Politie opent haar deuren! CSI: NL biedt stakeholders van de politie een unieke inkijk in de wereld van de Nederlandse opsporing. Bent u politicus, advocaat, wetenschapper, journalist, rechter, beleidsmaker of een andere nieuwsgierige professional binnen dit domein? En wilt u op interactieve en innovatieve wijze bijdragen aan het veranderen van de opsporing? Meld u dan aan voor deze exclusieve dag!

CSI: NL in het kort
De nieuwe generatie professionals uit de opsporing organiseert hét event van 2017: CSI: NL. Onmisbaar voor stakeholders van de politie die nieuwsgierig zijn naar de wereld van de Nederlandse opsporing. Bij dit innovatieve evenement maken 300 stakeholders op interactieve wijze kennis met de toekomst van de opsporing door de ogen van de specialisten die in de opsporingspraktijk werken. De Politieacademie in Apeldoorn wordt getransformeerd tot coworking space, waarbij de wisdom of the incrowd wordt benut om de opsporing te veranderen.

Veranderen
De opsporing moet veranderen. De verandering die is ingezet, laat zich niet vatten in een plan of werkinstructie. Het gaat vooral om doen en denken vanuit de professie. Met een frisse blik komen jonge, enthousiaste professionals uit de opsporing met vernieuwende, inspirerende en ambitieuze ideeën. CSI: NL is ontwikkeld door een groep gedreven recherchekundigen. Het is anders dan anders. Geen saai congres, waarin genodigden voornamelijk luisteren en achterover leunen. Mensen komen letterlijk in beweging. De dag draait om vakmanschap, kennisontwikkeling en ontmoeting.

Locatie en inschrijven
CSI: NL vindt op woensdag 15 februari 2017 plaats op de Concernlocatie van de Politieacademie te Apeldoorn. Dit event is alleen toegankelijk voor genodigden. Heeft u een uitnodiging ontvangen? Dan kunt u zich tot 27 januari 2017 inschrijven door links in het menu op inschrijven te klikken. U ontvangt vanaf 1 februari 2017 de bevestiging van uw deelname. Deelname aan deze dag is kosteloos.

Informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Congres- en Evenementenbureau Politieacademie:
T 088–6622030
E congres@politieacademie.nl

Graag tot ziens op woensdag 15 februari 2017.

Inschrijven