Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Algemeen Commandant SGBO 2 daagse "Landschap van Crisisbeheersing"

Algemeen

In de rol van Algemeen Commandant (strategisch leidinggevende) ben je verantwoordelijk voor en geef je leiding aan de Staf Grootschalig en Bijzonder Optreden (SGBO).  Hierbij is kennis van "crisisbeheersing" onontbeerlijk.

Voor wie

Sectorhoofd, Teamchef C of Operationeel Specialist C of hoger.

Opbouw

Het tweedaagse voortraject is in basis bedoeld voor politiemedewerkers die de opleiding voor Algemeen Commandant SGBO gaan volgen.  Deze 2 (aaneengesloten) dagen nemen je mee in de mono- en multi wereld van de crisisbeheersing.

Resultaat

Je hebt kennis van de basisbegrippen uit de crisisbeheersing, het bestuurlijke kader, de crisisorganisatie, crisisteams en de coördinatie tussen crisisteams, opschaling en afschaling en crisistypen.

Praktische informatie

Code: B002350.001
Type: Cursus
Examineringtype: Bewijs van deelname

Studielast totaal: 12 sbu
Instituut: 12 sbu

Duur:
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: € 567,00

Overige informatie

Het gehele traject voor Algemeen Commandant SGBO behelst een tweedaagse "Landschap van crisisbeheersing", een tweedaagse "Leiderschap" en 2 weken "Strategisch leidinggeven aan een Staf Grootschalig en Bijzonder Optreden".

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Algemene instroomeisen

Je bent Sectorhoofd, Teamchef C of Operationeel Specialist C of hoger.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? Dan is het niet mogelijk om deze opleiding via Youforce aan te vragen. Neem voor meer informatie contact op met je leidinggevende of een HR-adviseur.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.