Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Train de Trainer forensisch Veiligstellen Vuurwapens door Specialisten

Algemeen

Tijdens deze training leer je hoe jouw toekomstige studenten het forensisch veiligstellen van vuurwapens onder de knie kunnen krijgen. De opleiding start met de uitleg over nut en noodzaak van forensisch veiligstellen (bewustwording). Daarna stel je alle soorten wapens veilig. Je maakt kennis met de verpakkingsmaterialen en beschermingsmiddelen. Door de gehele opleiding is een stuk didactiek verweven.

Voor wie

Toekomstige trainers in de eenheid die verantwoordelijk zijn voor het opleiden van forensisch veiligstellers in de praktijk.

Opbouw

Van nut en noodzaak tot beschermingsmiddelen en verpakkingsmiddelen en didactiek.

Praktische informatie

Code: B002256.001
Type: Cursus
Examineringtype: Certificaat

Studielast totaal: 41 sbu
Instituut: 24 sbu
Korps: 16 sbu
Proeve: 1 sbu

Duur: < 1 week
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: € 1,00

Indeling van het onderwijs

De training bestaat uit drie lesdagen en een examen.

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Algemene instroomeisen

Er zijn geen specifieke instroomseisen.  Vertegenwoordigers van het kwaliteitsnetwerk illegale vuurwapens benaderen mensen om deze opleiding te volgen.

Vrijstellingen

Er is geen vrijstelling mogelijk.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende, meld je aan in Youforce Opleidingsmanagement (YOM). Is er geen geschikte startdatum beschikbaar? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een mailbericht als er nieuwe startdata beschikbaar zijn.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.