Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

BVCM adviseur CM

Algemeen

Wil jij als Adviseur CM meer weten over en leren werken met de Beleidstool (van de eigen eenheid) en het planningssysteem BVCM? Volg dan deze training! 
Je krijgt zicht op de mogelijkheden voor het toepassen van de roostervoorstelautomaat in BVCM en krijgt zicht op BVCM in relatie tot de Beleidstool, OIS en politiekalender. Je leert het praktisch vullen van de Beleidstool met ‘werk’ en ‘capaciteit’ en kunt deze twee in beeld brengen ten behoeve van de lijn. Vanuit de voortgangsrapportages (Reportnet en Cognos) kun je functioneel rapporteren en kun je zowel de leiding als de planner adviseren en ondersteunen.

Het onderwijs vindt plaats onder regie van de Politieacademie. Dit betekent dat een externe aanbieder met inhoudelijke expertise het vakspecifieke onderwijs verzorgt.

Voor wie

Je bent als Adviseur CM werkzaam bij de politie.

Opbouw

De gehele opleiding tot adviseur CM bestaat uit 3 trainingen, te weten:

Je schrijft je voor iedere training afzonderlijk in via de tegel in Youforce. Het volgen van één training is natuurlijk mogelijk, zolang je voldoet aan de gewenste instroomeisen.

Deze training bestaat uit twee aaneengesloten dagen op de concernlocatie van de Politieacademie.

 

Resultaat

Na afronding van de training ontvang je een bewijs van deelname.

Praktische informatie

Code: 9403318.002
Type: Training
Examineringtype: Bewijs van deelname

Studielast totaal: 13 sbu
Instituut: 13 sbu

Duur: < 1 week
Locatie: Politieacademie Concernlocatie
Totaalprijs: € 973,00

Toelichting studielast

Contacturen: 2 trainingsdagen (2 dagen á 6,5 = 13 uur).

Randvoorwaarden

Het is noodzakelijk dat je tijdig vóóraf autorisatie aanvraagt om toegang te krijgen tot de opleidingsomgeving BVCM en BCM. Na inschrijving ontvang je hierover meer informatie.
Let op: zonder autorisatie kun je niet deelnemen aan de training!

Startdata

Deze opleiding start op ondergenoemde data.

Per startdatum staan de beschikbare opleidingsplaatsen en -data vermeld.

Opleidingsdagen zijn normaal gesproken van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

Deze informatie wordt dagelijks bijgewerkt.

Vanwege een inconsistentie op de onderwijsaanbodsite is het aantal beschikbare plekken per startmoment momenteel niet beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.
Voor de goede orde: het aantal beschikbare plekken dat wordt getoond bij het aanmelden van studenten in Osiris docent/begeleider is correct!

Startdatum: 11-10-2021

Locatie: Politieacademie Concernlocatie
Beschikbare opleidingsplaatsen: Momenteel niet beschikbaar (zie opleidingsdata weergeven).
Opleidingsdata weergevenOpleidingsdata:
ma 11-10
di 12-10

Code: S001

Vanwege een inconsistentie op de onderwijsaanbodsite is het aantal beschikbare plekken per startmoment momenteel niet beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.
Voor de goede orde : het aantal beschikbare plekken dat wordt getoond bij het aanmelden van studenten in Osiris docent/begeleider is correct!Opleidingsdata sluiten

Algemene instroomeisen

Je bent werkzaam bij de Nationale Politie en beschikt over een hbo werk- en denkniveau.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende, meld je aan in Youforce Opleidingsmanagement (YOM). Is er geen geschikte startdatum beschikbaar? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een mailbericht als er nieuwe startdata beschikbaar zijn.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.