Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Training Heartmath MK

Algemeen

De training Heartmath MK is gericht op het aanleren en trainen van specifieke vaardigheden op gebied van hartcoherentie binnen de training Mentale Kracht.
Met name de theoretische uitleg, het kunnen duiden van de technieken en uitwerking daarvan alsook het begeleiden van praktische hartcoherentievaardigheden vanuit de trainersrol worden belicht.

Voor wie

Ervaren (eenheids)trainers Mentale Kracht die willen professionaliseren op het onderdeel hartcoherentie binnen de training Mentale Kracht.

Opbouw

De training Heartmath MK bestaat uit vier trainingsdagen: in de eerste week twee aaneengesloten dagen, gevolgd door telkens tweewekelijks nogmaals één losse trainingsdag.

Resultaat

Je bent in staat en bevoegd om de 2-uurs ‘workshop’ hartcoherentie, onderdeel van de training Mentale Kracht, te verzorgen.

Praktische informatie

Code: 9203562.002
Type: Cursus
Examineringtype: Geen

Studielast totaal: 70 sbu
Instituut: 32 sbu
Zelfstudie: 38 sbu

Duur: 1-3 maanden
Locatie: Locatie nog niet bekend
Totaalprijs: € 4.018,00

Toelichting studielast

De training Heartmath MK bestaat uit vier lesdagen: in de eerste week twee aaneengesloten dagen, gevolgd door telkens tweewekelijks nogmaals één losse lesdag.

Startdata

Deze opleiding start op ondergenoemde data.

Per startdatum staan de beschikbare opleidingsplaatsen en -data vermeld.

Opleidingsdagen zijn normaal gesproken van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

Deze informatie wordt dagelijks bijgewerkt.

Vanwege een inconsistentie op de onderwijsaanbodsite is het aantal beschikbare plekken per startmoment momenteel niet beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.
Voor de goede orde: het aantal beschikbare plekken dat wordt getoond bij het aanmelden van studenten in Osiris docent/begeleider is correct!

Startdatum: 27-09-2021

Locatie: Locatie nog niet bekend
Beschikbare opleidingsplaatsen: Momenteel niet beschikbaar (zie opleidingsdata weergeven).
Opleidingsdata weergevenOpleidingsdata:
PDC.

-27+28 sept.
- 13 okt
- 27 okt
- 10 nov.

Code: S001

Vanwege een inconsistentie op de onderwijsaanbodsite is het aantal beschikbare plekken per startmoment momenteel niet beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.
Voor de goede orde : het aantal beschikbare plekken dat wordt getoond bij het aanmelden van studenten in Osiris docent/begeleider is correct!Opleidingsdata sluiten

Algemene instroomeisen

Je bent (eenheids) trainer Mentale Kracht en verzorgt minimaal 1 jaar met enige frequentie de training Mentale Kracht.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? Deze opleiding wordt niet standaard afgenomen door de politie. Het is niet mogelijk om deze opleiding aan te vragen.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.