Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Hercertificering toetser schietvaardigheid vuurwapen doelgroep ME

Algemeen

De training Hercertificering Toetser Schietvaardigheid Vuurwapen doelgroep ME volg je wanneer je de geldigheidsduur van het huidige certificaat wilt verlengen. Deze hercertificering (professionalisering) vindt zijn grondslag in de Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Politie (RTGP).

Voor wie

De training is bedoeld voor docenten gevaarbeheersing die de toetsen HK MP-5 en HK MZP afnemen bij leden van de Mobiele Eenheid.

Opbouw

Deze hercertificering bestaat uit twee dagen professionaliseren, waarbij zowel het onderwijs als de toetsing centraal staan. Tijdens deze dagen wordt gevraagd om een actieve bijdrage en is er sprake van een doorlopende beoordeling. Op basis van verschillende observatiecriteria wordt hierbij telkens gekeken naar het leren en beoordelen van zowel het onderwijs als de toetsen.

Resultaat

Bij voldoende resultaat ben je hierna weer gecertificeerd als Toetser Schietvaardigheid Vuurwapen doelgroep ME voor een periode van vijf jaar.

Praktische informatie

Code: 9203159.002
Type: Training
Examineringtype: Certificaat

Studielast totaal: 19 sbu
Instituut: 19 sbu

Duur: < 1 week
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: € 4.718,00

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Algemene instroomeisen

Je beschikt over een geldig diploma Docent Gevaarbeheersing A, of je hebt een diploma voor de Leergang Onderwijs Gevaarbeheersing - Basis, aangevuld met de allroundopleiding. Daarnaast beschik je over een certificaat voor de applicatie Toetser Schietvaardigheid Vuurwapen – doelgroep ME.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? Dan is het niet mogelijk om deze opleiding via Youforce aan te vragen. Neem voor meer informatie contact op met je leidinggevende of een HR-adviseur.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.