Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Cameratoezicht Spotters

Algemeen

In de opleiding Cameratoezicht Spotters wordt zowel de observant als de supervisor getraind in het herkennen van afwijkend gedrag en/of verdachte indicatoren bij mensen of zaken. Je oefent hiervoor door middel van mindset, waarneming en onderbuikgevoel. Diverse onderwerpen komen daarbij aan bod, waaronder 'opdracht en taak', communiceren en samenwerken. De opvolging wordt besproken en valkuilen als aannames en afleiding worden inzichtelijk gemaakt. Ook leer je door de bril van de opponent te kijken.

Voor wie

Camera-observanten en supervisors.

Opbouw

Deze opleiding is een eendaagse training, waarbij het ochtendprogramma wordt gevuld met theorie (stappenplan) en het middagprogramma met praktische oefeningen (analyse omgeving en red teaming).

Resultaat

Na de training ben je in staat afwijkende gedragingen en verdachte indicatoren te onderkennen, opvolging in te zetten en te beslissen of er een dreiging is.
Het geleerde kun je toepassen binnen de openbare orde, in geval van een terroristische dreiging, hooliganisme, horecawetgeving, enzovoorts.

Praktische informatie

Code: 9202033.002
Type: Training
Examineringtype: Bewijs van deelname

Studielast totaal: 8 sbu
Instituut: 8 sbu

Duur: < 1 week
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: € 182,00

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Algemene instroomeisen

Niveau 2.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende kun je via Youforce (Aanvraag Studiefaciliteiten) een aanvraag indienen.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.