Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Professioneel wielerronden begeleiden

Algemeen

In de opleiding Professioneel wielerronden begeleiden leer je als motorrijder, als onderdeel van een team, begeleidingen van professionele wielerronden voor te bereiden, uit te voeren en te evalueren.

Voor wie

Aangewezen motorsurveillanten in het bezit van het certificaat Surveilleren met een Motorfiets (SMM) en het certificaat Verkeerstechnisch begeleiden (VTB).

Opbouw

Je leert professionele wielerronden verkeerstechnisch te begeleiden op de motor.  Je krijgt inzicht in de opbouw en uitvoering van wielerkoersen, welke partijen hierbij betrokken zijn en inzicht in de brede organisatie van wielerronden.

Resultaat

Na afloop van de opleiding ben je in staat om in teamverband de verschillende rollen uit te voeren, zoals de rol van molenrijder, afsteker, buffer, jojo en de motorrijder bij de volgers.

Praktische informatie

Code: 9102857.002
Type: Training
Examineringtype: Certificaat

Studielast totaal: 140 sbu
Instituut: 117 sbu
Zelfstudie: 8 sbu
Proeve: 15 sbu

Duur:
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: € 4.180,00

Indeling van het onderwijs

Totale doorlooptijd is afhankelijk van het tijdstip van aanvang en de wielerkalender en de deelname aan een aantal wielerronden.

Randvoorwaarden

Gedurende de opleiding rijd je op een eigen, opvallende, zware surveillancemotor voorzien van C2000.

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? Dan is het niet mogelijk om deze opleiding via Youforce aan te vragen. Neem voor meer informatie contact op met je leidinggevende of een HR-adviseur.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.