Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Rijopleiding waterwerper

Algemeen

In deze eenweekse opleiding train je je rijvaardigheden met een waterwerper. De opleiding is dan ook bedoeld voor (aangewezen) chauffeurs die in het korps in een waterwerper (gaan) rijden. De opleiding vindt plaats met een waterwerper. Je krijgt begeleiding, coaching en feedback over je algemene rijvaardigheid en werkt aan je individuele leerbehoefte.

Voor wie

Deze opleiding is bedoeld voor (aangewezen) chauffeurs op de waterwerper.

Resultaat

Aan het eind van de opleiding ben je bekend met de mogelijkheden, onmogelijkheden en beperkingen van de waterwerper. Je kunt onder wisselende omstandigheden rekening houden met dit bijzondere voertuig en de veiligheid waarborgen. Ook ben je in staat opdrachten van de commandant van de waterwerper uit te voeren conform de geldende voorschriften.

Praktische informatie

Code: 9101107.003
Type: Cursus
Examineringtype: Certificaat

Studielast totaal: 38 sbu
Instituut: 38 sbu

Duur: < 1 week
Locatie: Politieacademie Rotterdam
Totaalprijs: € 3.072,00

Overige informatie

In de opleiding wordt niet onder toezicht bestuurd zoals bedoeld in de Wet rijonderricht Motorrijtuigen. Dit in verband met het ontbreken van een dubbele bediening in de waterwerper.

De rijopleiding wordt incompany verzorgd.

Startdata

Deze opleiding start op ondergenoemde data.

Per startdatum staan de beschikbare opleidingsplaatsen en -data vermeld.

Opleidingsdagen zijn normaal gesproken van maandag tot en met vrijdag, van 9.00 uur tot 17.00 uur. 

Deze informatie wordt dagelijks bijgewerkt.

Vanwege een inconsistentie op de onderwijsaanbodsite is het aantal beschikbare plekken per startmoment momenteel niet beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.
Voor de goede orde: het aantal beschikbare plekken dat wordt getoond bij het aanmelden van studenten in Osiris docent/begeleider is correct!

Startdatum: 19-07-2021

Locatie: Politieacademie Rotterdam
Beschikbare opleidingsplaatsen: Momenteel niet beschikbaar (zie opleidingsdata weergeven).
Opleidingsdata weergevenOpleidingsdata:
Let op: dit startmoment is klantspecifiek!

Code: S002

Vanwege een inconsistentie op de onderwijsaanbodsite is het aantal beschikbare plekken per startmoment momenteel niet beschikbaar. Er wordt hard gewerkt aan een oplossing.
Voor de goede orde : het aantal beschikbare plekken dat wordt getoond bij het aanmelden van studenten in Osiris docent/begeleider is correct!Opleidingsdata sluiten

Algemene instroomeisen

Je beschikt over rijbewijs C.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? Dan is het niet mogelijk om deze opleiding via Youforce aan te vragen. Neem voor meer informatie contact op met je leidinggevende of een HR-adviseur.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.