Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Naopleiding diverse niveau's incl. herexamen. Rijden 1:1

Algemeen

Deze naopleiding inclusief herexamen volg je wanneer je, na een examen en herexamen, gezakt bent voor een opleiding die betrekking heeft op rijvaardigheid. Bij deze naopleiding wordt er 1 op 1 gereden, jij rijdt dus alleen met de docent. Gedurende een week wordt gewerkt naar de eindnormering en doelstelling van de eerder gevolgde opleiding rijvaardigheid. Je sluit af met een tweede herexamen volgens het onderwijs examen reglement (OER) en bij voldoende resultaat ontvang je alsnog een certificaat.

Voor wie

Je hebt deelgenomen aan een rijvaardigheidsopleiding en bent gezakt voor zowel het examen als het herexamen.

Praktische informatie

Code: 9100642.002
Type: Cursus
Examineringtype: Geen

Studielast totaal: 36 sbu
Instituut: 36 sbu

Duur: < 1 week
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: € 5.628,00

Randvoorwaarden

De startlocaties zijn Apeldoorn en Rotterdam, maar in overleg en tegen een meerprijs is de opleiding ook op locatie te volgen.

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Algemene instroomeisen

Je hebt deelgenomen aan een opleiding rijvaardigheid en bent gezakt voor zowel het examen als het herexamen.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende, meld je aan in Youforce Opleidingsmanagement (YOM). Is er geen geschikte startdatum beschikbaar? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een mailbericht als er nieuwe startdata beschikbaar zijn.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.