Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Minor Internationalisering

Algemeen

De Minor Internationalisering is onderdeel van de opleiding tot Politiekundige bachelor. In deze minor maak je gebruik van European Virtual Seminar on International policing. Dat is een internationaal platform dat samenwerkend leren in kleine, multidisciplinaire groepen aan casestudies op het terrein van internationale politiethema’s stimuleert. Het doel van de Minor Internationalisering is om de oriëntatie van studenten op de internationale politiepraktijk en politiebeleid te stimuleren. Door inhoudelijk internationale accenten in het curriculum aan te bieden kom je in aanraking met internationale thematieken waardoor het bewustwordingsproces ingezet wordt.

Voor wie

Je bent een reguliere student binnen de bacheloropleiding.

Opbouw

Het is de bedoeling dat je met studenten uit verschillende landen samen aan een project of onderzoek werkt. Hiervoor wordt een digitale leeromgeving ingericht, een virtual global seminar. De minor bevat een mix van afstandsleren om fysieke afstand te overbruggen, diverse multimediale toepassen en het idee van ‘collabarative clearing’.

Praktische informatie

Code: 5601262.001
Type: Cursus
Examineringtype: Certificaat

Studielast totaal: 0 sbu

Duur:
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: niet individueel afneembaar

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Algemene instroomeisen

Je volgt de opleiding tot Politiekundige bachelor.

Indicatie hbo-werk en denkniveau, op basis van een aangeboden portfolio plaatsing.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende, meld je aan in Youforce Opleidingsmanagement (YOM). Is er geen geschikte startdatum beschikbaar? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een mailbericht als er nieuwe startdata beschikbaar zijn.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.