Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

VKL-TGO

Algemeen

Een korte maar vooral intensieve en praktijkgerichte training waarin je als Vaste Kern Leidinggevende leert te acteren in zowel reactieve als prospectieve scenario’s. Met name structureren en (collectieve) besluitvorming in een complexe omgeving komen aan de orde. Er is speciale aandacht voor samenwerking, zowel binnen als buiten het team (omgevingssensitiviteit) maar ook voor een weloverwogen mediastrategie. Behalve de nieuwste opsporingstechnieken, is er aanvullend veel aandacht voor de professionele ruimte voor professionals. Deze training is bestemd voor alle functies binnen de Vaste Kern van Leidinggevenden binnen een TGO.

Voor wie

(Beginnende) V.K.L.- leden.

Opbouw

Het onderwijs is opgebouwd uit twee theoretisch gerichte dagen en twee praktisch gerichte dagen (simulatietraining). De simulatietraining vindt plaats op een andere locatie van de Politieacademie en wordt mede begeleid door ervaren trainers uit de Eenheden.

Praktische informatie

Code: 4400170.004
Type: Cursus
Examineringtype: Certificaat

Studielast totaal: 56 sbu
Instituut: 36 sbu
Zelfstudie: 20 sbu

Duur: 3-4 weken
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: € 1.941,00

Indeling van het onderwijs

Het onderwijs bestaat uit 4 contactdagen (2x2) aan de Politieacademie, korpsopdrachten, zelfstudie en een proeve.

Randvoorwaarden

Je hebt een basiskennis van digitaal en financieel rechercheren. Verder is juridische kennis op het niveau van hulpofficier van justitie een belangrijke basis. Kennis van de Bob-wetgeving is een belangrijke aanvulling.

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Algemene instroomeisen

Medewerkers, die aangewezen zijn als medewerker van een VKL (Vaste Kern Leidinggevenden).

Vrijstellingen

Het is voor deze opleiding niet mogelijk om vrijstellingen aan te vragen.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende kun je via Youforce (Aanvraag Studiefaciliteiten) een aanvraag indienen.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.