Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Optreden bij milieuovertredingen

Algemeen

Dit onderwijs leert je te handelen conform milieuwet en –regelgeving en het verrichten van eenvoudige opsporingshandelingen. Dit onderwijs wordt aangeboden in het kader van de opleiding Assistent Politiemedewerker.

Opbouw

Onderdelen van dit onderwijs zijn:

  • Deelnemen aan briefing
  • Toezicht
  • Controleren
  • Signaleren van de overtreding
  • Het doen ophouden van de overtreding(corrigeren)
  • Repressief optreden bij eenvoudige zaken (zaken uit het feitenboekje), andere zaken overdragen aan politiemedewerker of  allround politiemedewerker
  • Schriftelijk afhandelen

Resultaat

Na deze training heb je weet van een schoon straatbeeld met beschermde flora en fauna. Eventueel is een collega ingeschakeld en van relevante informatie voorzien. Je hebt e.e.a.schriftelijk afgehandeld.

Praktische informatie

Code: 2500530.001
Type: Cursus
Examineringtype: Certificaat

Studielast totaal: 0 sbu

Duur: 6-12 maanden
Geen locatie gevonden
Totaalprijs: niet individueel afneembaar

Startdata

Voor deze opleiding is momenteel geen startdatum beschikbaar.

Algemene instroomeisen

Dit onderwijs wordt aangeboden in het kader van de opleiding Assistent Politiemedewerker en Vrijwillig ambtenaar van de Politie.

Vrijstellingen

Lees de algemene informatie over vrijstelling op basis van EVC.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende, meld je aan in Youforce Opleidingsmanagement (YOM). Is er geen geschikte startdatum beschikbaar? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een mailbericht als er nieuwe startdata beschikbaar zijn.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.