Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Opdammerveld (Profcheck Alcohol) (e-learning)

Algemeen

Een beschonken persoon die wil gaan autorijden? Of een rij-instructeur die niet wil blazen? Kun je als fietser op een e-bike ook een bekeuring krijgen voor te veel alcoholinname?

De profcheck ‘Opdammerveld’ neemt je in circa 15 minuten mee in de wetgeving voor alcoholcontroles. Het gaat specifiek in op de bijzondere gevallen, die vaak meerdere onderdelen uit de wet raken.

Voor wie

Deze profcheck is bedoeld voor medewerkers basisteam (GGP-er).

Opbouw

Aan de hand van vragen doorloop je verschillende praktijksituaties die gaan over rijden onder invloed. Hierbij kun je gebruik maken van hulplijnen, zoals kennis op PKN en de webapp over artikel 8.

Resultaat

Na het doorlopen van de profcheck ontvang je een bewijs van deelname.

Praktische informatie

Code: 1900172.000
Type: E-learning
Examineringtype: Bewijs van deelname

Studielast totaal: 0 sbu

Duur: < 1 week
Totaalprijs: niet individueel afneembaar

Overige informatie

Je vindt de ‘special’ (een profcheck over een specifiek onderwerp) bij het overzicht van profchecks. Klik hier om naar de profchecks te gaan en kies voor de special ‘Opdammerveld’ over alcohol in het verkeer.

Randvoorwaarden

Een pc/laptop of tablet/smartphone met internetverbinding heb je nodig om deze Profcheck te kunnen doen.

Aanmelden

Ben je werkzaam bij de politie? In overleg met je leidinggevende, meld je aan in Youforce Opleidingsmanagement (YOM). Is er geen geschikte startdatum beschikbaar? Plaats jezelf dan op de wachtlijst. Je ontvangt een mailbericht als er nieuwe startdata beschikbaar zijn.

Ben je nog niet werkzaam bij de politie? Kijk dan op kombijdepolitie.nl of neem contact op met de afdeling Werving van de politie via info@kombijdepolitie.nl of 088 6622300.

Meer weten?

Ben je werkzaam bij de politie en heb je een vraag over de planning van een opleiding? Stel deze dan bij je leidinggevende.