Lintopdrachten overslaan
Verdergaan naar hoofdinhoud

Strategische Agenda 2018-2022

Plaatsingsdatum:  

Laatste update: 19-7-2019 09:27

Graag bieden wij de Strategische Agenda Politieacademie 2018-2022 aan. Eind vorig jaar hebben we samen met studenten, met onze Raad van Advies, onze sectorhoofden, de managementteams van de sectoren, docenten, medewerkers en andere belanghebbenden nagedacht over onze strategische agenda voor de komende jaren: de Strategische Agenda Politieacademie 2018-2022.

In deze Strategische Agenda beschrijven wij de opgaven die de Politieacademie de komende jaren heeft gezien de snelle ontwikkelingen die zich in de maatschappij, met betrekking tot de politie en het beroepsonderwijs voordoen.

De kern van deze Strategische Agenda laat zich samenvatten als verstevigen en vernieuwen: we gaan door met wat we hebben ingezet, de versteviging van ons fundament en tegelijkertijd pakken we de belangrijkste vernieuwingsopgaven op met het oog op het onderwijs voor de politie van (over)morgen. Dit doen we in een periode waarin de vraag naar ons politieonderwijs sterk toeneemt. Dit vraagt om een balans tussen verstevigen en vernieuwen.
 

Strategische_Agenda_PA_2018-2022.pdf

De komende tijd gaan wij aan de slag met de nadere concretisering van met name onze vernieuwingsdoelstellingen. Daarbij hebben wij onze partners hard nodig.

Leon Kuijs en Kathelijne van Kammen
Directie

 

Trefwoorden