Skip Ribbon Commands
Skip to main content

Online informatiebijeenkomst traject Ervaringscertificaat op 28 april

Plaatsingsdatum:  

Laatste update: 14-4-2021 09:54

​Via MS Teams wordt op 28 april van 10.30 tot 12.00 uur een informatiebijeenkomst gehouden over het traject Ervaringscertificaat voor politiespecifieke profielen en dan met name de branchestandaarden gebaseerd op het Landelijk Functiegebouw Nederlandse Politie (LFNP).

Het Ervaringscertificaat is een loopbaaninstrument en gebruik je om zelf de regie over je loopbaan te nemen. Na afronding van een opleiding breng je theoretische kennis in praktijk en bouw je werkervaring op in je functie met de bijbehorende werkzaamheden. Maar ook tijdelijke klussen of deelname aan een project tellen mee als werkervaring. Het traject Ervaringscertificaat is geschikt voor jou als je zicht wilt krijgen op de waarde van jouw werkervaring.

Het doel van de bijeenkomst op 28 april is de deelnemers te informeren over deze mogelijkheid tot loopbaanontwikkeling en hen te helpen bepalen of een dergelijk traject iets voor hen is. De bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van de politie en de Politieacademie, die in vaste dienst zijn, met een contract voor onbepaalde tijd.

Meer informatie over het Ervaringscertificaat, vind je op onze website. Opgeven voor de bijeenkomst kan door te mailen naar ervaringscertificaat@politieacademie.nl, onder vermelding van je blauwonline accountnaam. GeĂ¯nteresseerden krijgen dan een bevestigingsmail met een link naar de uitnodiging.


Trefwoorden